Info & Route


Bezoekdagen in 2020

Zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2020 Nazomerweekend

Van 10.00 tot 17.00 uur

In de maanden juli en augustus is de tuin elke donderdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt zonder afspraak de tuin bezoeken. Entree € 2,50 p.p.

Als u met een groep onze tuin wilt bezoeken bent u in 2020 ook van harte welkom buiten onze open dagen. U kunt een afspraak maken voor tuinbezoek van juni t/m september. We ontvangen u dan met een lekkere kop koffie en eigengebakken taart en vervolgens krijgt uw groep een persoonlijke rondleiding door de tuin. Ook kunnen wij voor uw groep een lunch verzorgen.
De entree voor groepsbezoek bedraagt € 5,- p.p. incl. koffie/thee.

Uiteraard nemen wij de maatregelen van het RIVM ter bestrijding van Covid-19 in acht. We verzoeken onze bezoekers deze maatregelen te respecteren.

Er is een kleine kwekerij met planten uit eigen tuin.

Inmiddels voor het 16e achtereenvolgende jaar organiseren wij ook in 2020 de Open Tuinen Midden Brabant. Meerdere bijzondere tuinen in de omgeving van Kaatsheuvel zijn dan gezamenlijk open voor bezoek. Kijk voor meer informatie op www.tuinenmiddenbrabant.nl.

Contact

U Kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Telefonisch zijn wij te bereiken op nummer: 0416-272936 of 06-19879233.
Of stuur ons een berichtje via onderstaand formulier.

Naam*

Email adres*

Telefoonnummer

Uw bericht

Routebeschrijving

De Dijkgaerd ligt aan de Zuidhollandsedijk. Deze straat vormt de grens van Sprang-Capelle en Kaatsheuvel en hoewel wij bij Kaatsheuvel horen, moet u ons meer in het dorp Sprang-Capelle zoeken. Mede daarom hebben Tom, Henk en Sylvia of hoe uw navigatiesysteem ook mag heten, soms moeite om ons te vinden.

Vanuit richting Tilburg neemt u op de A 261 de afslag Kaatsheuvel/Loonse en Drunense Duinen/Sprang-Capelle. Aan het einde van de afrit linksaf slaan. U komt nu op de Bevrijdingsweg. Bij de volgende 3 rotondes telkens rechtdoor aanhouden. Bevrijdingsweg gaat over in Belgiestraat. Waar de Belgiestraat aan het einde naar links draait slaat u rechtsaf naar de Capelsestraat. Einde Capelsestraat rechtsaf.

Vanuit richting Gorinchem/Raamsdonksveer neemt u op A 59 afslag 36, Sprang-Capelle-West/Dussen. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf (Veerweg). Waar de Veerweg naar rechts draait slaat u linksaf  naar de Hoofdstraat. Hoofdstraat gaat over in Winterdijk. Ga na ca. 1 km. rechtsaf de Hogevaart op, richting Sprang-Capelle. Einde weg rechts aanhouden Julianalaan. Weg draait naar rechts, maar hier gaat u linksaf (op hoek zit restaurant Sfeerlijk). 3e weg rechts Trampad. Einde linksaf en op nr. 1 vindt u de Dijkgaerd.

Vanuit richting Den Bosch neemt u op de A 59 de afslag naar Tilburg/Sprang-Capelle, volg richting Tilburg. De A 59 gaat over in de A 261. Volg de A 261 tot de afslag Kaatsheuvel/Loonse en Drunense Duinen/Sprang-Capelle. Aan het einde van de afrit rechtsaf slaan. U komt nu op de Bevrijdingsweg. Bij de volgende 3 rotondes telkens rechtdoor aanhouden. Bevrijdingsweg gaat over in Belgiestraat. Waar de Belgiestraat aan het einde naar links draait slaat u rechtsaf naar de Capelsestraat. Einde Capelsestraat rechtsaf.

© De Dijkgaerd 2020 - Website door: Studio Blick! reclamebureau