Info & Route


De tuin is nu gesloten, u bent opnieuw van harte welkom in 2022 tijdens de volgende dagen:

Zaterdag 23 & zondag 24 april 2022   Bollendagen

Donderdag 26 mei 2022   Voorjaarsdag

Zaterdag 2 & zondag 3 juli 2022   Zomerweekend

Zaterdag 27 & zondag 28 augustus 2022  Nazomerweekend

Entree tijdens de open dagen € 2,50 p.p.

Als u met een groep (tenminste 10 personen) onze tuin wilt bezoeken bent u in 2022 ook van harte welkom buiten onze open dagen. U kunt een afspraak maken voor tuinbezoek vanaf medio april t/m september. We ontvangen u dan met een lekkere kop koffie en eigengebakken taart en vervolgens krijgt uw groep een persoonlijke rondleiding door de tuin. Ook kunnen wij voor uw groep een lunch verzorgen.
De entree voor groepsbezoek bedraagt € 5,- p.p. incl. koffie/thee.

Uiteraard nemen wij de maatregelen van het RIVM ter bestrijding van Covid-19 in acht. We verzoeken onze bezoekers deze maatregelen te respecteren.

Er is een kleine kwekerij met planten uit eigen tuin. Helaas geen pin, alleen contante betaling.

Inmiddels voor het 18e achtereenvolgende jaar worden ook in 2022 de Open Tuinen Midden Brabant georganiseerd. Meerdere bijzondere tuinen in de omgeving van Kaatsheuvel zijn dan gezamenlijk open voor bezoek. Kijk voor meer informatie op www.tuinenmiddenbrabant.nl.

Contact

U Kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Telefonisch zijn wij te bereiken op nummer: 0416-272936 of 06-19879233.
Of stuur ons een berichtje via onderstaand formulier.

Naam*

Email adres*

Telefoonnummer

Uw bericht

Routebeschrijving

De Dijkgaerd ligt aan de Zuidhollandsedijk. Deze straat vormt de grens van Sprang-Capelle en Kaatsheuvel en hoewel wij bij Kaatsheuvel horen, moet u ons meer in het dorp Sprang-Capelle zoeken. Mede daarom hebben Tom, Henk en Sylvia of hoe uw navigatiesysteem ook mag heten, soms moeite om ons te vinden.

Vanuit richting Tilburg neemt u op de A 261 de afslag Kaatsheuvel/Loonse en Drunense Duinen/Sprang-Capelle. Aan het einde van de afrit linksaf slaan. U komt nu op de Bevrijdingsweg. Bij de volgende 3 rotondes telkens rechtdoor aanhouden. Bevrijdingsweg gaat over in Belgiestraat. Waar de Belgiestraat aan het einde naar links draait slaat u rechtsaf naar de Capelsestraat. Einde Capelsestraat rechtsaf.

Vanuit richting Gorinchem/Raamsdonksveer neemt u op A 59 afslag 36, Sprang-Capelle-West/Dussen. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf (Veerweg). Waar de Veerweg naar rechts draait slaat u linksaf  naar de Hoofdstraat. Hoofdstraat gaat over in Winterdijk. Ga na ca. 1 km. rechtsaf de Hogevaart op, richting Sprang-Capelle. Einde weg rechts aanhouden Julianalaan. Weg draait naar rechts, maar hier gaat u linksaf (op hoek zit restaurant Sfeerlijk). 3e weg rechts Trampad. Einde linksaf en op nr. 1 vindt u de Dijkgaerd.

Vanuit richting Den Bosch neemt u op de A 59 de afslag naar Tilburg/Sprang-Capelle, volg richting Tilburg. De A 59 gaat over in de A 261. Volg de A 261 tot de afslag Kaatsheuvel/Loonse en Drunense Duinen/Sprang-Capelle. Aan het einde van de afrit rechtsaf slaan. U komt nu op de Bevrijdingsweg. Bij de volgende 3 rotondes telkens rechtdoor aanhouden. Bevrijdingsweg gaat over in Belgiestraat. Waar de Belgiestraat aan het einde naar links draait slaat u rechtsaf naar de Capelsestraat. Einde Capelsestraat rechtsaf.

© De Dijkgaerd 2022 - Website door: Studio Blick! reclamebureau